вівторок, 1 червня 2021 р.



Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Але не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство.

Шановні дорослі! Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку, допоможімо їм відчути радість спілкування.

Бажаю вам, дорогі діти, вашим батькам, бабусям і дідусям, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

                    Дорогі діти, шановні батьки!   
  
   Я хочу подякувати вам, дорогі батьки, дідусі, бабусі, за розуміння і допомогу, а також за творчий підхід до навчання Вашої дитини.
   Вітаю вас: віднині ви - четвертокласники. Що не вдалося, вирішимо всі проблемні питання.  Від усієї душі бажаю всім міцного здоров'я,  щастя, благополуччя. Гарного літнього відпочинку, тепла і радості в кожну домівку!

 28 травня - ми закінчили 3 клас!

Фото

 26 Державна пожежно-рятувальна частина

Екскурсія

Фото


 День  Землі

Фото